Tiemme_azienda

SERIA E RE E VALVOLAVE PËR RADIATOR EXCEL

Ricerca

Kërkim i shpejtë


E Premte 04 Nëntor 2016

SERIA E RE E VALVOLAVE PËR RADIATOR EXCEL


SERIA E RE E VALVOLAVE PËR  RADIATOR  EXCEL

Pas një pranie  të gjatë dhe shumë të suksesshme në të gjithë tregun botëror, valvola e shumë njohur për  radiatorë  seria EXCEL ka fituar formë të re dhe dizajn modern.

Valvolat  EXCEL janë një propozim i ri, tërësisht moderne, funksionale dhe të besueshme, e cila është ridizenjuar  nga e para, nga departamenti teknik TIEMME. Ato kanë volante (koka) të reja të dizajnuara për të përmirësuar estetikën, ndërsa funksionalitetin e valvulave është bër  me pajisje të re integruar  në bazë të  njohurive dhe përvojën e akumuluar nga TIEMME, pasi  ata e kishin projektuar  që në fillim.

 Ajo që nuk ka ndryshuar te seria EXCEL është  cilësia e  lartë dhe besueshmëria, karakteristikat thelbësore dhe rezultati  i  një karrierë shumë të suksesshme në tregun evropian dhe botëror.

 Ne gjithashtu kemi ne dizpozicion kite me:

  • valvol femer + detentor
  • valvol mashkull + detentor + rakorde Al-PEX 16X2

 


copyright © 2021 - all rights reserved