Tiemme_azienda

Kërko ndihmë

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Kërko ndihmë

Për ndihmë, Ju lutemi na shkruani në adresën e dhënë të emailit Kur të na kërkoni sugjerime, Ju lutemi të jeni sa më të saktë, duke specifikuar emrin e kompanisë tuaj, adresën, numrin e telefonit dhe kodin e produktit për njësinë që ju intereson. Skuadra jonë e ekspertëve do t’ju përgjigjet sa më shpejt të jetë e mundur.

Për sqarime lidhur me produktet përkatëse të katalogut të përgjithshëm, Ju lutemi na shkruani në adresën: info.gr@tiemme.com

Për sqarime lidhur me produktet përkatëse të katalogut të sistemeve, Ju lutemi na shkruani në adresën: info@tiemme.com


copyright © 2021 - all rights reserved