Tiemme_azienda

Të gjitha avantazhet

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Të gjitha avantazhet

Arsyet e suksesit të sistemeve rrezatuese janë të shumta:

  1. Shpërndarje e njëtrajtshme e nxehtësisë
  2. Menaxhim i temperaturave të ulëta
  3. Nivel i lartë komoditeti dhe vlera të përsosura lagështie
  4. Përçimi i nxehtësisë bëhet nëpërmjet rrezatimit dhe jo me përcjellje, duke mos shkaktuar lëvizje të ajrit të ngrohtë dhe asnjë qarkullim pluhuri
  5. Pa ndikim estetik
  6. Temperaturë konstante deri në 2 metra mbi nivelin e dyshemesë
  7. Mundësi ftohjeje me të njëjtin sistem, thjesht duke shtuar një aparat për tharjen e lagështisë

 

copyright © 2021 - all rights reserved