Ricerca

Kërkim i shpejtë

SISTEMI RREZATUES - “Mirëqenia që ju rrethon”

Sistemet me panele rrezatues përfaqësojnë një zgjidhje optimale për ngrohjen dhe ftohjen, garantojnë KOMODITET të cilësisë së lartë, si dhe ofrojnë KURSIM ENERGJIE të konsiderueshëm, duke pasur si rezultat DOBI EKONOMIKE.

Tiemme ofron një gamë të gjerë sistemesh me panele rrezatuese, të gjitha shumë të besueshme dhe me çmime të arsyeshme. Përdorimi i tyre është i shumëllojshëm, që nga shtëpitë e reja, tek ato të rikonstruktuara dhe përfshin ndërtesa për industrinë terciare, me aplikime në dysheme, mure ose çati.

Ideja e “mirëqenies”

Të zgjedhësh një sistem rrezatues, nënkupton të zgjedhësh...

Të gjitha avantazhet

Arsyet e suksesit të sistemeve rrezatuese janë të shumta: Shpërndarje...

Kursim energjie

Duke ruajtur të njëjtën temperaturë në dhomë, me sistemin...

Një sistem “katër stinësh“

Me të njëjtin sistem rrezatues është e mundur të ngrohni...

Termorregullimi CLIMAV 2.0

Shtëpitë ndryshojnë nga njëra-tjetra dhe si pasojë, ndryshon...

copyright © 2021 - all rights reserved