Tiemme_azienda

NETTUNO –Set kokash dushi Italiane

Ricerca

Kërkim i shpejtë


E Mërkurë 27 Korrik 2016

NETTUNO –Set kokash dushi Italiane


NETTUNO –Set kokash dushi Italiane

Koka dushi me material Polypropylene tashmë në dispozicion në ngjyra të ndryshme, pjesa e fundit me material PVC, ose tub çeliku inox.
Për kërkesat e shumta, gama përfshin gjithashtu modele të pajisura me sistem efikas anti-kthesë.
Kiti përfshin kapset per mur, dhe vidat e nevojshme për instalim.
E gjithë gama e produkteve "Nettuno" janë bërë në Itali dhe të garantuara për 3 vjet.


» NETTUNO –Set kokash dushi Italiane
copyright © 2021 - all rights reserved