Ricerca

Kërkim i shpejtë

Vetrina

Vitrinë

MIRË SE VINI NË SISTEMIN TIEMME NEXT
TIEMME NEXT është sistem i ri i kontrollit që ju lejon të menaxhoni temperaturën e dhomës të themi me sy mbyllur. Sistem që përputhet me disa aplikacione të Automatizimit të Shtëpisë, të...
Vetrina

Vitrinë

VALVULAT E RREGULLIMIT TE PA VARURA NGA PRESIONI (PICV) TIEMME
ZGJIDHJA PER BILANCIMIN E SAKTE TE SISTEMEVE TERMIKE Funksionimi i saktë i një sistemi ngrohje është i lidhur ngushtë me balancimin e rrjetit të shpërndarjes. Projekti i shkallës së rrjedhës duhet të...
Vetrina

Vitrinë

NJE ZGJIDHJE MODERNE PER SHPRNDARJEN SANITARE
RAKORDET ARTIKULLI 1676USM - 1676USMSN - 1654U - 1654USN TIEMME investon burime çdo ditë në Kërkim dhe Zhvillim për t'u ofruar klientëve produkte / sisteme të reja që thjeshtojnë operacionet e instalimit...
Vetrina

Vitrinë

TM-MAG MINI
Tiemme gjithmonë si objektiv ka trajtimin e fluidit punues me qëllim të reduktimit të shpenzimeve dhe mirëmbajtjes për impiante të reja dhe ekzistuese. Ndonjëherë hapësira e disponueshme për instalimin...
Ricerca

Lajmet e fundit


Lajmet e fundit
E Premte 06 Nëntor 2020

Mekrenaridhekënaqësi ju njoftojmë se sistemi shumëstresor dhe pajiset press AL – COBRAPEX janë akredituar me markën e cilësisë NF, e dhënë nga organizata...

Ricerca

Lajmet e fundit


Lajmet e fundit
E Enjte 15 Tetor 2020

TIEMME ka kënaqësine të informojë se implementimi i familjeve të produkteve në botën BIM ka përfunduar. Brenda seksionit të ri të faqes në internet të...

Ricerca

Lajmet e fundit


Lajmet e fundit
E Hënë 29 Qershor 2020

ZGJIDHJA ME INTEGRIM PER RREGULLIMIN E TEMPERATURES NE NJE ZONE TE VETME RADIANTE TIEMME BOX garantojnë rregullimin e temperaturës së një zone të vetme të sistemit të ngrohjes...

Ricerca

Lajmet e fundit


Lajmet e fundit
E Mërkurë 10 Qershor 2020

Me qëllimin për të ofruar një katalog të zgjeruar dhe të kompletuar produktesh, Tiemme ka revizionuar dhe pasuruar gamën e mikserave termostatikë, duke krijuar një familje...

copyright © 2021 - all rights reserved