Tiemme_azienda

Modulet e matjes së konsumimit - NGROHJE

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Modulet e matjes së konsumimit - NGROHJE


Modul matës për ngrohjen vetëm të qarqeve me prodhim të menjëhershëm të DHW me anë të një shkëmbyesi çeliku.Prodhimi i menjëhershëm i ujit të ngrohtë shtëpiak shmang shpërndarjen e energjisë përgjatë linjave të shpërndarjes dhe garanton temperaturën e duhur të DHW në çdo pikë të ndërtesës pa pasur nevojë për një rrjet riciklimi.Moduli është i pajisur me një shkëmbyes nxehtësie me pllaka të bashkuar dhe një valvul me përparësi sanitare që ndërron të gjithë prodhimin e nxehtësisë në dispozicion të shkëmbyesit. Temperatura e ujit shtëpiak në pikat e tërheqjes kontrollohet nga një mikser termostatik. Valvula e kalimit me veprim të shpejtë për shkak të kohërave të ndryshme të përdorimit dhe inercive dukshëm të ndryshme nuk ndikon në efikasitetin e anës së ngrohjes kur prodhimi i DHW është në veprim.


Rezultate për faqeTË GJITHA
Totali 3
faqja 1 di 1
Totali 3
copyright © 2021 - all rights reserved