Tiemme_azienda

Modulet e matjes së konsumimit - FLOOR DN20

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Modulet e matjes së konsumimit - FLOOR DN20


Modul matës për qarqe ngrohje/ftohje dhe sanitare me pajisje lidhëse anësore të sistemit në pjesën e poshtme të kutisë.Ajo përfaqëson zgjidhjen ideale në sistemet horizontale të shpërndarjes.Në dispozicion me valvul të zonës 2 ose 3 drejtimëshe.Prania e një valvule diferenciale by-pass e bën atë një sistem jashtëzakonisht të saktë dhe funksional.I përshtatshëm për shpejtësi rrjedhje deri në 2.5 m3/h.Kutia e para-instalimit furnizohet e plotë me shkrime për të lejuar testimin e sistemit dhe / ose operacionet e larjes.Pajisjet e matjes mund të porositen veçmas në modele të ndryshme sipas mënyrave të leximit.


Rezultate për faqeTË GJITHA
Totali 4
faqja 1 di 1
Totali 4
copyright © 2021 - all rights reserved