Logo Tiemme
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Правила за поверителност

Ricerca

Бързо търсене

Поверителност

Правила за поверителност
Tiemme Raccorderie SpA (TIEMME) оценява интереса, който показвате към компанията и нейните продукти и Ви благодари за посещението на този сайт.

Притежател на лиценза за обработка
Обработката на лични данни на лица, идентифицирани или идентифицируеми обработени след консултация от наша страна, е Tiemme Raccorderie S.p.A., via Cavallera 6/A, Castegnato (BS). Контролиращ личните данни е Джулиано Нюти.

Tiemme зачита правото Ви на поверителност
Зачитането на правото на поверителност при обработката на личните Ви данни, както и защитата на данните за компанията е основен принцип, който ние считаме за изключително важен при извършване на работата си. Всички лични данни, събрани по време на посещения на нашия сайт, ще бъдат обработвани в съответствие с нормативната уредба за защита на личните данни, която е в сила. Защита на данните и сигурността на информацията са част от нашата фирмена политика. Страниците на уебсайта Tiemme могат да включват връзки към други сайтове, управлявани от трети страни, които не са предмет на тези правила за поверителност.

Събиране и обработка на лични данни
Когато посетите сайта ни, нашият уеб сървър автоматично регистрира името на Вашия доставчик на услуги, интернет страницата, от която ни посещавате, уеб страницата, която посещавате, датата и продължителността на Вашето посещение. Tiemme използва бисквитки и активни компоненти (например Java Script), за да разбере предпочитанията на посетителите, а оттам да оптимизира уебсайта си. Можете да конфигурирате настройките на вашия браузър така, че да отхвърляте бисквитките. В този случай, моля, имайте предвид, че може да не сте в състояние да използвате правилно всички функции. Други лични данни могат да бъдат регистрирани само ако са предоставени доброволно от потребителя, като например данни, предоставени при регистрацията, участие в проучвания, участие в състезания или сключване на договор. В такива случаи ще Ви бъде предоставена информационната бележка по реда на чл. 13 от италианския Законодателен декрет № 196/2003 относно обработването на лични данни, по отношение на конкретната цел, за която са събрани данните.

Използване и разкриване на лични данни и задължения
Tiemme ще използва личните Ви данни, описана в предходната точка, за техническото администриране на сайта, администрирането на потребителите, проучвания във връзка с продукти и за целите на маркетинга, само до степента, необходима за всеки конкретен случай. Личните Ви данни няма да бъдат разкривани на трети лица извън Tiemme и GNUTTI CIRILLO Group без Вашето съгласие. Във всички случаи, Вие имате право да възразите срещу обработването на личните Ви данни, извършвано за целите на събиране на търговска информация и маркетинг като цяло, и да възразите, по основателни причини, срещу обработването им за други цели, в съответствие с чл. 7 от италианския Законодателен декрет № 196/2003.

Сигурност
Tiemme прилага всички мерки за сигурност, необходими за защита на събраните лични данни, срещу манипулиране, загуба, унищожаване, както и неразрешен достъп или разкриване. Процедурите ни по сигурността непрекъснато се осъвременяват, когато в употреба навлезе нова технология, и са в съответствие с италианския Законодателен декрет № 196/2003.

Cookies
Бисквитките са част от текст, който се запазва на твърдия диск на компютъра само след одобрение. Бисквитките са предназначени за оптимизиране на анализа на уеб трафик или сигнализация, когато определен сайт се посещава и те позволяват на уеб приложения да изпращат информация на индивидуалните потребители.

Бисквитките ползвани на този сайт са:
  • технически бисквитки, т.е. сесия на сърфиране и строго необходимо за оперативността на сайта или да се позволи на потребителите да се насладят на съдържание и услуги от тези изисквания (за да се освободят този вид бисквитки не се нуждаят от вашето разрешение);
  • функционални бисквитки, които позволяват на потребителя да разглежда функцията на редица избрани критерии (език, продукти подбрани за покупка), за да се подобри качеството на услугите, дадено на същото (да освободят този вид бисквитки не се нуждаят от вашето разрешение);
  • статистически бисквитки, за да ни помогнат да разберем как сайтът се използва от потребителите. Тези бисквитки не събират информация за потребителя, нито някаква лична информация. Информацията се обработва в обобщена и анонимна форма (за да се освободи този вид бисквитки не се нуждаят от вашето разрешение, защото информацията се използва директно от оператора на страницата за събиране на данни, сумарно броят на потребителите и как те посещават самия сайт);
  • бисквитки на трета страна, т.е. бисквитки от сайтове, различни от уеб сървъра TIEMME Raccorderie SpA, използват за свои цели от тази трета страна (за да се освободи този вид бисквитки може да има нужда от вашето разрешение);
  • профилиращи бисквитки, са бисквитките, предназначени за създаване на профили на потребителя и се използват, за да изпратят рекламни съобщения в съответствие с предпочитанията показани от една и съща част от сърфирането в мрежата (за да се освободи този вид бисквитки се изисква вашето съгласие);

В детайл, бисквитките на тази страница са:
Име Предназначение Вид Сигурност/Деактивиране
PHPSESSID Позволяват разпознаването на сесията на посетителя. Техническа бисквитка -
_ga Позволява анализирането на употребата на страницата от посетителите. Статистическа (Google Analytics) Сигурност
_dc_gtm Позволява идентифицирането на посетителите по възраст, пол и интереси. Профилираща (Google Tag Manager) Сигурност
NID, PREF Позволява на Google да запазва предпочитанията на посетителя към предлаганите услуги. Бисквитки на трета страна (Google) Сигурност
GEUP, PREF, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC Позволява споделянето на видео от YouTube. Бисквитки на трета страна (YouTube) Сигурност
Следва серия от ресурси, които обясняват как да управлявате или да забраните бисквитките за най-популярните браузъри:

Свобода на избор
Бихме искали да използваме личните Ви данни, за да Ви информираме за нови продукти и услуги, или да потърсим мнението Ви. Участието Ви в такива дейности е безплатно и доброволно.

Контакти
За информация, предложения и оплаквания, свързани с обработката на личните Ви данни, както и за упражняването на права по реда на чл. 7 от италианския Законодателен декрет № 196/2003, моля, изпращайте електронни писма на следния адрес: info@tiemme.com

Ние се ангажираме да актуализираме информацията, но ако откриете неточности в информацията, моля, уведомете ни и ние незабавно ще ги коригираме съгласно инструкциите Ви, в съответствие с чл. 7 от италианския Законодателен декрет № 196/2003.

Настоящият документ е актуализиран последно на 04/08/2015 г.

copyright © 2018 - all rights reserved