Logo Tiemme
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Valvula për sondë metalike të mbrëncme për sistem me një tub 3384K dhe për sistem me dy tuba

Ricerca

Kërkim i shpejtë


E Mërkurë 21 Mars 2018

Valvula për sondë metalike të mbrëncme për sistem me një tub 3384K dhe për sistem me dy tuba


Valvula për sondë metalike të mbrëncme për sistem me një tub 3384K dhe për sistem me dy tuba

Valvule manuale/termostatike kaloriferi 3384K dhe 3386K jan një zgjidhje speciale që ka dizajnuar dhe prodhuar TIEMME për kalorifere alumini ose metali.

E dizajnuar në menyr që të mbështesi gjithë kërkesat e vendosjes, munden të lidhen me tuba që dalin nga dyshemeja ose nga muri mbrapa kaloriferit, duke bërë më të kollajshme vendosjen.

Me timone plastike manuale që mundet të zëvëndsohet kollaj me nje kokë termostatike ( 9553) ose sondë elektrotermike (9567) për kontrollin e temperatures të ambjentit.

Valvulat egzistojn në 2 tipa :

 

Kodi 3384K, valvul sistemi me një tub me mundësi regullimi të furnizimit të by-pass-it nga 50% deri në 100%

Kodi 3386K, valvul sistemi me 2 tuba me mundësi regullimi të furnizimit të kaloriferit (përfshim valvul regullator të mbëndëshem).

Vizitoni site-in MyTiemme që keni akses në fletat teknike të produktevecopyright © 2018 - all rights reserved