Logo Tiemme
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

VALVOLA SFERIKE ME IZOLIM TË LARTË ART.2232 – 2233

Ricerca

Kërkim i shpejtë


E Mërkurë 17 Tetor 2018

VALVOLA SFERIKE ME IZOLIM TË LARTË ART.2232 – 2233


VALVOLA SFERIKE ME IZOLIM TË LARTË ART.2232 – 2233

Seria e valvolave sferike URAGANO, pasurohet edhe me nje model specifik me izolim të lartë. Valvolat me izolim të lartë, gjejnë përdorim në impjante të ngrohjes, kondicionimit ato hidrosanitare dhe në impjante me përdorim ajri të kompresuar me qëllim evitimin e humbjeve termike dhe/ose shfaqjen e fenomenit të kondesimit në sipërfaqet metalike.

Valvola përmban një zgjatim të filetuar të inkorporuar në trupin e valvolës. Në ndryshim prej modeleve me zgjatim të montuar, zgjatimi i inkorporuar garanton në mënyë të qëndrueshme izolim të lartë dhe ideal. E vetmja pjesë e lëvizshme e valvolës është doreza për hapje dhe mbyllje.

Kjo valvol specifike me izolim të lartë, është e disponueshme në dy versione: femër/femër (2232) dhe mashkull/femër 2233 me filetim ISO 7 me dorezë të rrafshët prej çeliku. Përmasat variojnë nga ½” deri në 2”.copyright © 2019 - all rights reserved