« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Sondë e jashtme temperature/lagështie dhe NTC sondë T_EXT dhe NTC

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Sondë e jashtme temperature/lagështie dhe NTC sondë T_EXT dhe NTC

Sonda e temperaturës së jashtme e lagështisë është përdorur në sistemin termorregullator CLIMAV 6000 për kompensim klimatik Sensori NTC përdoret për matjen e temperaturës së lëngut.


Rezultate për faqeTË GJITHA
Totali 2
faqja 1 di 1
Totali 2
copyright © 2019 - all rights reserved