« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Moduli kryesor MHC

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Moduli kryesor MHC


Moduli kryesor MASTER është i projektuar për tu përdorur në sistemet termorregullator CLIMAV 6000 së bashku me monitorin Wi-vieW 6000. Moduli është një nga elementet kryesore të sistemit dhe është e pajisur me një ekran të vogël grafik dhe me tre drita LED të cilat tregojnë statusin e funksionimit të motorit. Konfigurimi themelues i sistemit jep mundësi për të menaxhuar 8 zona termike, 4 njësi shpërndarëse/ përzierëse me aktivator analog dhe 2 gjeneratorë energjie ( vetëm të ngrohtë ose vetëm të ftohtë).


Rezultate për faqeTË GJITHA
Totali 1
faqja 1 di 1
Totali 1
copyright © 2019 - all rights reserved