« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Moduli kryesor MHC BASIC

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Moduli kryesor MHC BASIC


Modul Master për tu lidhur me ekranin CLIMAV 6000 për menaxhimin e impianteve të ngrohjes. Është i pajisur me relè për menaxhimin e 6 zonave termike, 1 gjenerator ngrohjeje, 1 sondë e jashtme, 1 sondë në dalje dhe 1 përzierës.


Rezultate për faqeTË GJITHA
Totali 1
faqja 1 di 1
Totali 1
copyright © 2021 - all rights reserved