« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Modul dytësor SKNX

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Modul dytësor SKNX

Adaptuesi BUS DOMOTIC SKNX lejon shikimin e protokolleve të komunikimit më të shpërndarë në ambientin domotik dhe domotik rezidencial. Moduli SKNX lejon komunimimin midis nënsistemev të ndryshme të ndërtesës duke vepruar mbi rrjetet e autobuseve KONNEX dhe MODBUS.


Rezultate për faqeTË GJITHA
Totali 1
faqja 1 di 1
Totali 1
copyright © 2021 - all rights reserved