« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Modul dytësor GATEWAY

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Modul dytësor GATEWAY

Moduli GATEWAY vë në komunikim të gjitha pajiset e monitorimit dhe rregullimit të komfort-it të pranishme në ambientin shtëpiak. Nga Gateway kalojnë, përmes protokollit Climav, të gjitha udhëzimet e dhëna si nga centralina, ashtu edhe nga app-i i instaluar në smartphone ose tablet.


Rezultate për faqeTË GJITHA
Totali 1
faqja 1 di 1
Totali 1
copyright © 2021 - all rights reserved