« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Ricerca

Kërkim i shpejtë

CLIMAV 6000 – Një sistem “GLOBAL” për kontrollin e temperaturës

Përcaktimi i diagramës për rregullimin e sistemit të ngrohjes dhe ftohjes përbën një prej sfidave më të vështira me të cilën duhet të ballafaqohen projektuesit: për projektuesin, CLIMAV 6000 është një mjet “unik” për funksionimin optimal të sistemit.

CLIMAV 6000 është një produkt MADE IN TIEMME – MADE IN ITALY.

CLIMAV 6000, një sistem “PA KUFIJ”

Shtëpitë ndryshojnë nga njëra-tjetra dhe si pasojë, ndryshon...

CLIMAV 6000, një sistem “GLOBAL”

Sistemi CLIMAV 6000 ndërvepron me një seri elementesh të sistemit...

CLIMAV 6000, një sistem “MIQËSOR”

Komoditeti është një kombinim ndjesish të këndshme që...

CLIMAV 6000, një sistem me “KUJTESË”

Sistemi CLIMAV 6000 kontrollon dhe regjistron vlerat termo-higrometrike të...

CLIMAV 6000, një sistem “GJITHMONË ME JU”

Sistemi CLIMAV 6000 mund të kontrollohet në distancë: përdoruesi...

CLIMAV 6000, një sistem “PA KUFIJ”

SISTEMI CLIMAV 6000 është një platformë e integruar unike, në...

copyright © 2019 - all rights reserved