« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Ekran TOUCHSCREEN CLIMAV 6000

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Ekran TOUCHSCREEN CLIMAV 6000


Ekrani është i projektuar që të përdoret te sistemi termorregullator CLIMAV 6000 në përputhje me sistemin kryesor MHC MASTER. Në veçanti, kjo njësi jep mundësinë te përdoruesi të komunikoj me sistemin e kontrollit për programimin dhe vëzhgimin e parametrave funksionuese të vetë sistemit. Është e pajisur me ekran prekës me ngjyra me ndërfaqe grafike të shpejtë dhe miqësore drejt përdoruesit. E disponueshme në dy versione: me ose pa kartë GPR/GSM.


Rezultate për faqeTË GJITHA
Totali 1
faqja 1 di 1
Totali 1
copyright © 2019 - all rights reserved