« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

CLIMAV 6000, një sistem “PA KUFIJ”

Ricerca

Kërkim i shpejtë

CLIMAV 6000, një sistem “PA KUFIJ”

SISTEMI CLIMAV 6000 është një platformë e integruar unike, në gjendje të bashkëveprojë me rrjetet më të përdorura për automatizimin e shtëpisë.

TIEMME ofron KONNEX/CLIMAV GATEWAY, ku sistemi i programimit dhe shkëmbimit të telegrameve është projektuar për të arritur maksimumin e thjeshtësisë dhe të fleksibilitetit. Është e mundur të marrësh telegrame KONNEX dhe t’i rikthesh ato në sasi fizike të sistemit termo-rregullues CLIMAV 6000 ose të krijosh telegrame KONNEX për ngjarje të vogla periodike ose alarme që raportojnë gjendjen e sistemit. KONNEX/CLIMAV GATEWAY menaxhon automatikisht kthimin e njësive matëse të të dhënave që kalojnë dhe gjeneron frekuenca me periudha të programueshme, të cilat janë në gjendje të kapërcejnë ngopjen e kanalit BUS.

 

copyright © 2019 - all rights reserved