« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

CLIMAV 6000, një sistem “MIQËSOR”

Ricerca

Kërkim i shpejtë

CLIMAV 6000, një sistem “MIQËSOR”

Komoditeti është një kombinim ndjesish të këndshme që e kanë prejardhjen nga stimuj jashtë trupit tonë, duke na dhuruar një ndjesi të vazhdueshme mirëqenieje në shtëpinë tonë.

CLIMAV 6000 menaxhon në mënyrë inteligjente të gjitha “elementet”, duke garantuar KOMODITET të cilësisë së lartë për çdo përdorues, si dhe shmang shpërdorimet. Sistemi funksionon 365 ditë në vit dhe në të njëjtën kohë garanton një KURSIM ENERGJIE të konsiderueshëm.

copyright © 2021 - all rights reserved