« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

CLIMAV 6000, një sistem “GJITHMONË ME JU”

Ricerca

Kërkim i shpejtë

CLIMAV 6000, një sistem “GJITHMONË ME JU”

Sistemi CLIMAV 6000 mund të kontrollohet në distancë: përdoruesi është në gjendje të lexojë parametrat termo-hidrometrike të një dhome të caktuar dhe të ndërhyjë në kohë reale nga çdo vend e në çdo kohë.

Më saktësisht, përdoruesi është në gjendje të ndërhyjë në dy mënyra:

  1. Nëpërmjet ndërfaqes së INTERNETIT. Faqja e internetit e TIEMME ofron një hapësirë specifike të dedikuar për menaxhimin e termo-rregullimit CLIMAV 6000. Çdo sistemi të predispozuar për kontrollin në distancë i dedikohet një hyrje e privilegjuar, e mbrojtur me fjalëkalim: përdoruesi do të jetë i aftë të kontrollojë gjendjen e shtëpisë së tij dhe të ndryshojë parametrat e dhomës, ndërsa tekniku i mirëmbajtjes do jetë në gjendje të ndërhyjë, të ndryshojë dhe të përditësojë parametrat e sistemit.
  2. Nëpërmjet mesazheve me tekst. Është e mundur të konsultosh sistemin, falë komandave të thjeshta të paracaktuara. Sistemi mundet dhe është në gjendje t’i raportojë përdoruesit apo teknikut të mirëmbajtjes çdo anomali ose mosfunksionim.

 

copyright © 2019 - all rights reserved