Logo Tiemme
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

RUBINETA ME GALEXHANT 3992 DHE 3992OT

Ricerca

Kërkim i shpejtë


E Martë 16 Tetor 2018

RUBINETA ME GALEXHANT 3992 DHE 3992OT


RUBINETA ME GALEXHANT 3992 DHE 3992OT

TIEMME shton në koleksionin e artikujve të vet, një familje të re produktesh: bëhet fjalë për rubinetat me galexhant me pistonin që aktivizohet direkt në aksin e sferës së galexhantit

Këto lloj rubinetash janë idealë për menaxhimin e mekanizmit hapës/mbyllës për rastin e depozitave me përmasa mesatare.

Rubinetat me galexhant ofrohen në dy versione: 3992 (me pistonin në material plastik) dhe 3992OT (me pistonin prej tunxhi CW617N). Përmasat e disponueshme janë ½”; ¾” dhe 1”.

Sfera galexhante (3992PAL), ofrohet më vete dhe është e realizuar prej material polietileni me densitet të lartë HDPE dhe disponohet në diametrat 120 dhe 150 mm, në ngjyrat e kaltër dhe portokalli.

Rubinetat me mekanizëm galexhant, janë prodhuar në njësitë e prodhimit në Itali dhe shoqërohen me të gjithë përkujdesjen dhe cilësinë e karakterizuar të markës TIEMME.

Për detaje të mëtejshme teknike, konsultohuni me skedat teknike të produkteve të veçantë.



copyright © 2019 - all rights reserved