Logo Tiemme
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Rakorderi me presim seria 1650 “COBRAPRESS” për tub shumështresor Ø 90 mm

Ricerca

Kërkim i shpejtë


E Hënë 11 Qershor 2018

Rakorderi me presim seria 1650 “COBRAPRESS” për tub shumështresor Ø 90 mm


Rakorderi me presim seria 1650 “COBRAPRESS” për tub shumështresor Ø 90 mm

Pas prezantimit fillestar në Mars të vitit 2017, të rakorderive me presim të serisë 1650 “COBRAPRESS” Ø 75 mm, Tiemme pasuron më tej serinë duke duke futur një gamë komplete figurash për tub shumështresor Ø 90 mm në gjendje të ndihmojë instaluesit për realizimin e impianteve hidrotermosanitarë, me performancë gjithnjë e më të lartë

Në këtë pikë mundemi me siguri të konfirmojmë se gama e gjerë e produkteve, disponibiliteti, cilësia, know-how dhe servisi i ofruar e bën Tiemmen faktor referimi në treg përsa i përket sistemit të shpërndarjes shumështresor.

 

Dëshironi të dini më tepër?
Shkoni tek katalogu i produkteve


copyright © 2019 - all rights reserved