« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Sistem TECHNO GRAPHITE

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Sistem TECHNO GRAPHITE


Zgjidhje ideale për sistemet e ngrohjes e të ftohjes në aplikime banimi e komerciale. Paneli dekorues është i përshtatshëm për rinovime atje ku hollësia është e vogël. Tubë ndarës 5 cm dhe i shumëfishtë. Lidhja midis paneleve garantohet me mbivendosjen e vijës së parë të mbërtheckave.


Rezultate për faqe5TË GJITHA
Totali 10
faqja 1 di 2
Totali 10
copyright © 2020 - all rights reserved