« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Sistem SILENTO

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Sistem SILENTO


Zgjidhje specifike me ndikim te izolimi i zhurmës. Tubë ndarës 5 cm dhe i shumëfishtë. Lidhja midis paneleve garantohet me mbivendosjen e vijës së parë të mbërtheckave.


Rezultate për faqe5TË GJITHA
Totali 12
faqja 1 di 3
Totali 12
copyright © 2021 - all rights reserved