« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Sensor temperature dhe temperature/lagështie T_P/ TH_P

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Sensor temperature dhe temperature/lagështie T_P/ TH_P


Sensorët e temperaturës dhe të temperaturës/lagështisë janë përdorur në sistemin termorregullator CLIMAV 6000 për marrjen e informacionit termo-higrometrik të klimës, e cila përdoret më pas për të konfiguruar zonat e ndryshme termike të sistemit. Këta sensorë janë të disponueshëm për montim në murr ose montim të rrafshët. Ata mund të pajisen pa rregullore me ose pa ekran lokal ose në një version i cili mund të organizohet tërësisht nga përdoruesit.


Rezultate për faqeTË GJITHA
Totali 2
faqja 1 di 1
Totali 2
copyright © 2020 - all rights reserved