Logo Tiemme
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Mikser hidraulikë termostatikë për ujë sanitar dhe impjante diellore art.473x e 473xSUN

Ricerca

Kërkim i shpejtë


E Martë 10 Prill 2018

Mikser hidraulikë termostatikë për ujë sanitar dhe impjante diellore art.473x e 473xSUN


Mikser hidraulikë termostatikë për ujë sanitar dhe impjante diellore art.473x e 473xSUN

Me qëllimin për të ofruar një katalog të zgjeruar dhe të kompletuar produktesh, Tiemme ka revizionuar dhe pasuruar gamën e mikserave termostatikë, duke krijuar një familje të re artikujsh në ambjentin e impjanteve të ujit sanitar (art.473x) dhe sistemeve diellore (art.473xSUN).

Mikseri termostatik, rregullon temperaturën e shpërndarjes së ujit sanitar me ampilitudë temperature nga 30 deri në 55 °C, duke evituar rritjen e rrezikshme mbi vlerë të temperaturës dhe duke kursyer njëkohësisht energji.

Sipas normativës së produktit UNI EN 1111, mikserat hidraulikë Tiemme, janë të disponueshëm me përmasa të ndryshme (nga ½” a 1”), dhe janë pajisur me funksion anti-djegieje të pompës që ndërpret furnizimin në mungesë të ujit të ftohtë në hyrje të mikserit.

Shiko detajet


copyright © 2018 - all rights reserved