Logo Tiemme
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Kolektor shpërndarjeje me 6 dalje seria MAXIMA art.1866-1868-1877K36

Ricerca

Kërkim i shpejtë


E Hënë 11 Qershor 2018

Kolektor shpërndarjeje me 6 dalje seria MAXIMA art.1866-1868-1877K36


Kolektor shpërndarjeje me 6 dalje seria MAXIMA art.1866-1868-1877K36

Falë zhvillimit të vazhdueshëm të teknologjisë së prodhimit gjithnjë e më të avancuar, Tiemme ka arritur të pasurojë gamën e gjerë të kolektorëve të shpërndarjes MAXIMA me rubinet mbylljeje, duke futur një model të ri kompakt me distancë interaksi 36 mm me 6 dalje.

 

Të ofruar në dy versione, i pari me 3/4” ndërsa i dyti me 1”, me lidhje 1/2”x16 dhe 24x19 Ø18, kolektorët e rinj, i lejojnë instaluesit të realizojë shpërndarjen për ujin sanitar ose për ngrohje të kompletuar, duke minimizuar në maksimum lidhjet, që janë gjithnjë burim i problemeve të mundshme.

 

Ju kujtojmë përsëri karakteristikat kryesore të serisë MAXIMA.

  • Dimensione ¾” dhe 1” me filetaturë të fazuar dhe unazë o-ring mbajtëse për një lidhje të shpejtë dhe pa ngjitje.
  • Dalje ½”x16; 24x19 Ø18; ¾”x18 (Eurocono) dhe ½” me fond të rrafshët.
  • Me 2, 3, 5, 5 dhe tani 6 dalje.
  • Me rubinet mbylljeje të çmontueshëm për lehtësi mirëmbajtjeje – të parashikuar apo jo të parashikuar.
  • Ofrohet me disketë me indikacion të përdorimit
  • Në dispozicion një gamë komplete e kasetave (plastike ose metalike) për montim në faqe muri.

 

Dëshironi të dini më tepër?
Shkoni tek katalogu i produkteve.


copyright © 2019 - all rights reserved