Logo Tiemme
Logo Tiemme Sistemi
Ricerca

Kërkim i shpejtë

Vetrina

Vitrinë

TM-MAG MINI
Tiemme gjithmonë si objektiv ka trajtimin e fluidit punues me qëllim të reduktimit të shpenzimeve dhe mirëmbajtjes për impiante të reja dhe ekzistuese. Ndonjëherë hapësira e disponueshme për instalimin...
Vetrina

Vitrinë

TM-MAG PLUS
Tiemme gjithnjë afër zemrës ka marrë gjithçka në lidhje me trajtimin e ujit me qëllim të zvogëlimit të kostove dhe konsumit të sistemeve, si në impiantet e reja ashtu edhe ato ekzistuese....
Vetrina

Vitrinë

KURSIMI I ENERGJIS DHE BURIMEVE TË UJIT
«Ruajtja e mjedisit fillon nga gjera të thjeshtα të përditshme, siç është përshembull larja e duarve» Ujieshtënjë mall me rendësi primare dhe TIEMME punon gjithëmon për...
Vetrina

Vitrinë

VALVOLA SFERIKE ME IZOLIM TË LARTË ART.2232 – 2233
Seria e valvolave sferike URAGANO, pasurohet edhe me nje model specifik me izolim të lartë. Valvolat me izolim të lartë, gjejnë përdorim në impjante të ngrohjes, kondicionimit ato hidrosanitare dhe në impjante...
Ricerca

Lajmet e fundit


Lajmet e fundit
E Martë 10 Shtator 2019

BOLOGNA, 23 - 27 Shtator 2019 Do të na gjeni tek standi A6 tek salla 29.

Ricerca

Lajmet e fundit


Lajmet e fundit
E Mërkurë 28 Nëntor 2018

TIEMME is BIM ready! Produktet tonë janë në dispozicionin tuaj në magicloud.com! Çfarë është BIM ? BIM, është shkurt për Building Information Modeling...

Ricerca

Lajmet e fundit


Lajmet e fundit
E Hënë 11 Qershor 2018

Pas prezantimit fillestar në Mars të vitit 2017, të rakorderive me presim të serisë 1650 “COBRAPRESS” Ø 75 mm, Tiemme pasuron më tej serinë duke duke futur...

Ricerca

Lajmet e fundit


Lajmet e fundit
E Hënë 11 Qershor 2018

Falë zhvillimit të vazhdueshëm të teknologjisë së prodhimit gjithnjë e më të avancuar, Tiemme ka arritur të pasurojë gamën e gjerë të kolektorëve...

Tecnico

Qendra e shërbimeve


When installing central heating systems with riser distribution manifolds, making relevant connections with the hydraulic...
Tecnico

Qendra e shërbimeve


Generally we have different ΔTs. How can we choose which hydraulic separator to install between the primary and secondary...
copyright © 2019 - all rights reserved