« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Modulet e matjes së konsumimit - VARIO DN25-DN32

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Modulet e matjes së konsumimit - VARIO DN25-DN32


Njësi matëse për ngrohje/ftohje dhe për qarqe sanitare, e disponueshme me valvul të motorizuar me 2 ose 3 kalime. I përshtatshëm për normat e rrjedhës deri në 2.7 m3/h (për tipin DN25) dhe 3.5 m3/h (për tipin DN32).


Rezultate për faqe5TË GJITHA
Totali 14
faqja 1 di 3
Totali 14
copyright © 2020 - all rights reserved