« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Modulet e matjes së konsumimit - SHORTY DUO/TRIO

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Modulet e matjes së konsumimit - SHORTY DUO/TRIO


Njësi matëse shumëpërdoruese për ngrohje/ftohje dhe për qarqe sanitare me përmasa të vogla; trup bronzi të fërkuar; përfshin valvul balancimi mbyllëse me 2/3 kalime. Ky artikull është zgjidhje ideale për sistemet me hapësirë të disponueshme të kufizuar. I përshtatshëm për normat e rrjedhës deri në 1.2 m3/h


Rezultate për faqe5TË GJITHA
Totali 16
faqja 1 di 4
Totali 16
copyright © 2020 - all rights reserved