« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Modulet e matjes së konsumimit - NGROHJE

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Modulet e matjes së konsumimit - NGROHJE


Njësi matëse për qarqet e ngrohjes me ndryshues ngrohjeje prej çeliku për prodhim DHW. E kompletuar me matës për rrjedhjen, me valvul devijuese dhe me përzierës termostatik. Falë një valvule diferenciale shmangieje ky sistem është jashtëzakonisht i saktë dhe i lehtë për tu përdorur.


Rezultate për faqeTË GJITHA
Totali 4
faqja 1 di 1
Totali 4
copyright © 2021 - all rights reserved