« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Modulet e matjes së konsumimit - MULTI-MODUL DN40

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Modulet e matjes së konsumimit - MULTI-MODUL DN40


Njësi matëse shumëpërdoruese për ngrohje/ftohje dhe për qarqe sanitare, e disponueshme me valvul të motorizuar me 2 kalime. Specifike për zonat dhe kanalet e ngushta. I përshtatshëm për normat e rrjedhës deri në 1.5 m3/h.


Rezultate për faqe520TË GJITHA
Totali 25
faqja 1 di 5
Totali 25
copyright © 2021 - all rights reserved