« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Modulet e matjes së konsumimit - FLOOR DN20

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Modulet e matjes së konsumimit - FLOOR DN20


Njësi matëse për ngrohje/ftohje dhe njësi të qarqeve sanitare. Ky artikull është zgjidhje ideale për sistemet horizontale të shpërndarjes. E disponueshme me valvul të motorizuar me 2 ose 3 kalime. Falë një valvule diferenciale shmangieje ky sistem është jashtëzakonisht i saktë dhe i lehtë për t'u përdorur. I përshtatshëm për normat e rrjedhës deri në 1.0 m3/h.


Rezultate për faqeTË GJITHA
Totali 4
faqja 1 di 1
Totali 4
copyright © 2021 - all rights reserved