« Kaloni tek tjetra Tiemme.com
Logo Tiemme Sistemi
Tiemme_azienda

Matës dhe pajisje

Ricerca

Kërkim i shpejtë

Matës dhe pajisje


Instrumente matëse elektronike dhe mekanike për matjen e energjisë termike ose për vëllimet e ujit të përdorur; të disponueshme në versionin e leximit lokal ose në distancë. Gama e gjerë jep mundësi për përdorimin si në sistemet e banimit, ashtu dhe në aplikimet komerciale me nivelet e rrjedhjes deri në 250 m3/h. Instrumentet në versionin e leximit në distancë mund të transferojnë të dhënat për lexim tek një flotacion të mundshëm nëpërmjet protokollit MBus.


Rezultate për faqe520TË GJITHA
Totali 24
faqja 1 di 5
Totali 24
copyright © 2021 - all rights reserved